RunBo Team Vás zve …

Milá běžkyně, milí běžče, milý účastníku běhů s RunBo Teamem,

minulosti jsi se zúčastnil/a některé z našich akcí – charitativních Mikulášský a Velikonoční běh Libercem nebo obnoveného tradičního závodu Vratislavický běhoun.

Jsi to Ty, kdo svou účastí spoluvytváříš příjemnou a pohodovou atmosféru a jsme opravdu rádi, že si ke svému běhání vybíráš právě naše akce a rádi bychom Tě opět tímto pozvali na naše dvě nejbližší a spolu s Tebou samozřejmě také Tvé známé, kamarády, rodinu….

Již v neděli 21.4.2019 ve 14:30 se bude konat další ročník charitativního Velikonočního běhu v Liberci. Ten pořádáme s jediným cílem – dobře se pobavit a zároveň pomoci.

Pro letošní ročník jsme vybrali neziskovou organizaci Rodina24, která poskytuje od roku 2010 registrované sociální služby v regionu Liberecka a Jablonecka a nabízí pomoc v domácnosti seniorům i lidem se zdravotním postižením a také provozuje domov rodinného typu Vila Vitae pro osoby s demencí, tzv. Alzheimerovou chorobou.

Výtěžek z dobrovolného startovného bude celý ze 100% darován právě této organizaci.

Při našich charitativních bězích jsme takto již předali částku vyšší než 100.000Kč a budeme moc rádi, pomůžeš-li svou účastí i Ty a svým dobrým srdcem a štědrou dlaní rozšíříš tuto celkovou sumu.

Zde je odkaz na FB událost a již nyní se můžeš ZDARMA registrovat pro náš přehled o účasti, dobrovolné startovné je až na místě.

Dalším závodem, který s velkou radostí pořádáme od loňského roku je Vratislavický Běhoun.

Tento závod má velkou tradici – běhá se již od roku 1988 a po jeho přerušení v roce 2012 jsme se rozhodli tento tradiční závod vrátit na běžeckou scénu. Návrat to byl úspěšný, a proto si Tě dovolujeme pozvat na 27.  ročník přespolního běhu Vratislavický Běhoun a zároveň 23. ročník závodu o Putovní pohár starosty Vratislavic nad Nisou.

Závod se bude konat v sobotu 18.5.2019 v areálu koupaliště Sluníčko ve Vratislavicích nad Nisou a okolních lesích prosečského hřebene.

Tento závod je určen po každého  – od batolete až po seniora – a má velkou škálu kategorií, včetně širokého zaměření na děti. Pro dospělé je pak připravena krásná trailová trasa na 5 a 10km.

Vratislavický běhoun bude zahájen dětskými kategoriemi v 9:30. POZOR, registrace na místě je omezena a uzavírá se v 9. hodin, přijďe tak včas. Hlavní běh na 5 a 10 km bude odstartován ve 13:00. Po celou dobu bude zajištěn i doprovodný program, připraveny budou medaile pro všechny účastníky, hodnotné ceny pro umístěné v kategoriích a také bohatá tombola. Kapacita závodu je 500 účastníků.

Odkaz na FB událost je zde a prosíme o registrace on-line z důvodu rychlejšího odbavení na místě.

Těšíme se na Tebe a Tvé kamarády, případně prosíme o šíření těchto akcí dále.

Za prezidium RunBo Team  Andrea, Johniee a Míra – a vězte: Když to nejde, tak to běží.